Van Huiscleaning/ TuinKlushulp naar Hlprs (eerste keer inloggen)

Wij zijn vanaf 6 januari Hlprs en dan ontvang je ook gelijk de inloggegevens. Inloggen kan via www.hlprs.nl. In dit artikel vind je meer informatie over wat je moet doen als je de eerste keer gaat inloggen op Hlprs.

Heb je op dit moment geen actieve koppelingen/ klanten bij Huiscleaning of TuinKlushulp, dan dien je de volgende dingen te doen wanneer je de eerste keer gaat inloggen:

• Maak je profiel volledig

Bij Hlprs kan je door de klant worden uitgekozen voor een boeking. Om uitgekozen te worden, is het natuurlijk belangrijk dat je profiel zo aantrekkelijk mogelijk is. Dit kun je doen door het toevoegen van een foto (van jezelf), een verhaaltje te schrijven over jouw eerdere werkervaring en motivatie en door badges te verdienen.

Meer informatie over werken via Hlprs, kun je hier vinden.

• Pas je beschikbaarheid aan

Automatisch staan alle dagen aangegeven bij jouw beschikbaarheid. Indien dit niet klopt, pas dit dan aan. Dit kun je doen bij 'agenda'. Het is heel belangrijk dat jouw aangegeven beschikbaarheid klopt, zodat je de juiste vacatures ontvangt.

Heb je op dit moment wél actieve koppelingen/ klanten bij Huiscleaning of TuinKlushulp, dan dien je de volgende dingen te doen wanneer je de eerste keer gaat inloggen:

• Controleer jouw boekingen

Jouw koppelingen met huidige klanten vanuit Huiscleaning en TuinKlushulp zijn overgenomen naar Hlprs. Als je de eerste keer inlogt, moet je alleen deze boekingen nog even controleren en bevestigen. Geef per klant aan hoe vaak je daar werkt, hoeveel uur én wanneer de eerstvolgende werkdag is/ was na 31 december 2019. Bijvoorbeeld: log je pas op 24 januari 2020 de eerste keer in op www.hlprs.nl, maar heb je op 6 januari 2020 al bij een klant gewerkt, geef dat dan aan als eerste werkdag. Anders worden deze uren niet gefactureerd! Vul dus altijd de eerste werkdag van 2020 in! Ook al is die dag al geweest.

Ben je pas net gekoppeld aan een klant en/of heb je nog geen concrete afspraak wanneer je eerste werkdag zal zijn? Kies dan een datum uit in de toekomst, dan blijft deze klant aan jou gekoppeld staan. Vergeet ons niet, zodra de eerste werkdag bekend is, te informeren. Dat kan door te mailen naar help@hlprs.nl.

Ben je niet meer werkzaam bij de klant die in je beeld verschijnt? Selecteer dan de optie 'annuleer'.

• Maak je profiel volledig

Bij Hlprs kan je door de klant worden uitgekozen voor een boeking. Om uitgekozen te worden, is het natuurlijk belangrijk dat je profiel zo aantrekkelijk mogelijk is. Dit kun je doen door het toevoegen van een foto (van jezelf), een verhaaltje te schrijven over jouw eerdere werkervaring en motivatie en door badges te verdienen.

Meer informatie over werken via Hlprs, kun je hier vinden.

• Pas je beschikbaarheid aan

Automatisch staan alle dagen aangegeven bij jouw beschikbaarheid. Indien dit niet klopt, pas dit dan aan. Dit kun je doen bij 'agenda'. Het is heel belangrijk dat jouw aangegeven beschikbaarheid klopt, zodat je de juiste vacatures ontvangt.