Hoe snel kan ik aan het werk?

Je kan heel snel via Hlprs aan de slag! Als je je profiel update, dan kan je meestal nóg sneller aan het werk. Klanten kunnen zelf kiezen uit een aantal profielen; welke dienstverlener het beste bij hen past. Hoe aantrekkelijker je profiel, hoe sneller je wordt uitgekozen. En natuurlijk speelt het ook mee of je al beoordelingen hebt ontvangen van andere klanten, maar daarvoor moet je natuurlijk eerst hebben gewerkt!

Zorg ervoor dat je het volgende hebt gedaan:

• Profielfoto toegevoegd
  • ID-verificatie afgerond
  • Aanvullende screening doorlopen
  • Cursus afgerond
  • Informatiesessie gevolgd

Houd altijd je beschikbaarheid up-to-date en vertel iets over je eerdere werkervaring en motivatie. Dit kun je allemaal doen in het Hlprs portaal