Waarvoor is de eenmalige ID-verificatie?

Hlprs wil een veilig en betrouwbaar platform zijn, daarom willen wij graag weten wie jij bent! Wij vragen om eenmalig een ID-verificatie te doen. Dit kan via het Hlprs portaal. Via iDIN log je in bij je bank, waarmee je ID bevestigd wordt. Er zitten geen kosten verbonden aan het verifiëren van jouw ID. Online Betaalplatform verzorgt de ID-verificatie voor Hlprs.

Via jouw homepagina kun je meteen jouw bank selecteren en hierdoor jouw ID verifiëren. Het kan enkele dagen duren voordat de ID-verificatie is goedgekeurd.

Wil je meer informatie over iDIN? Klik dan hier of bekijk onderstaande video.