Waar vind ik de contactgegevens van de klant?

Als je inlogt in het systeem, klik je op 'boekingen'. Daar zie je het profiel met de contactgegevens van de klant. Je kunt altijd ook altijd via de chat contact opnemen met de klant. Je kunt alleen de contactgegevens van een klant zien, wanneer de klant jou als helper heeft geaccepteerd. Je kunt op twee manieren aan klanten komen; wanneer een klant jou specifiek heeft gekozen, of vanuit de 'open vacatures'. Als je vanuit 'open vacatures' op een boeking reageert, moet de klant jou nog wel accepteren.