Ik moet een afspraak annuleren, wat moet ik nu doen?

Indien je een keer niet kan werken, dien je deze afspraak te annuleren via het platform. Annuleren doe je minimaal 24 uur vóór aanvang van de afspraak.

Stap 1. Log in op www.hlprs.nl, ga naar 'afspraken'.
Stap 2. Klik daar de afspraak open die je wil annuleren en kies 'afspraak annuleren'.
Stap 3. Vink de reden aan en klik op 'verzenden'.

Ben je te laat met annuleren? Kan natuurlijk een keer gebeuren, stuur even een mailtje naar help@hlprs.nl en dan halen wij de afspraak eruit. Doe dit wel zo snel mogelijk en niet pas aan het einde van de maand.

Let op: wil je een afspraak annuleren uit de volgende maand, kun je bij 'afspraken' selecteren op 'kalender'. Daar kun je naar de volgende maand gaan, daar de betreffende afspraak openklikken en dan op het kruisje klikken om de afspraak te annuleren.

Ga je helemaal stoppen? Dan kun je de hele boeking annuleren:

Wil je de hele boeking annuleren, omdat je bijvoorbeeld niet meer werkzaam bent? Ga dan naar 'boekingen', klik daar de boeking open en selecteer 'annuleer'. Alle komende afspraken worden er dan uitgehaald, behalve de afspraak die eventueel binnen 24 uur is. Ga je dan niet werken, mail dan even naar help@hlprs.nl