Ik ga een extra dag werken, hoe kan ik dit doorgeven?

In het Hlprs portaal kun je een extra afspraak toevoegen buiten de boeking om. Handig wanneer je een keer een extra dag werkt of, bij een eenmalige boeking, de werkzaamheden de dag daarna afmaakt. Let wel op dat je alleen een extra afspraak in de huidige maand kan toevoegen wanneer de factuur van die maand nog niet is verstuurd.

In het kort hoe je een extra afspraak kan toevoegen:
Stap 1: Je gaat naar 'boekingen' en opent de boeking van de klant waarbij je de afspraak wil toevoegen.
Stap 2: Je klikt onderin op 'afspraak toevoegen'.
Stap 3. Je selecteert de datum van de nieuwe afspraak en klikt op 'opslaan'.

Hieronder zie je door middel van printscreens hoe je een extra afspraak kan toevoegen: