Hoe kan ik mijn rekeningnummer verifiëren?

Het is éénmalig nodig om jouw IBAN te verifiëren, zodat de betaalprovider weet dat het rekeningnummer op jouw naam staat. Als je bent ingelogd ga je naar 'account' en scrol je iets naar beneden totdat je bij 'bankrekening' bent. Je selecteert dan jouw bank en klikt op 'verify'. Je wordt nu doorgestuurd naar jouw bankomgeving (dit kan enkele seconden duren). Hier wordt er gevraagd om €0,01 over te maken. Zodra je dit hebt gedaan, dan is jouw bankrekening geverifieerd..