Hoe kan ik korting krijgen?

Wij zijn altijd druk bezig met het uitbreiden van het aanbod aan helpers. Om dit bestand niet alleen uitgebreid, maar ook goed te maken, hebben we de hulp van onze klanten nodig. Natuurlijk bieden we ook graag wat aan in ruil voor die hulp. Daarom krijgen alle klanten die een nieuwe helper boeken en vervolgens een beoordeling over hun ervaring met die helper schrijven van ons €10,- korting op de volgende factuur. Makkelijk verdiend, toch?! Hoe het precies in z'n werk gaat, leggen we graag even uit. 

Waarom een nieuwe helper?

Wij willen graag ook nieuwe helpers een kans geven om aan de slag te gaan bij klanten. Daarnaast vinden we het ook belangrijk een ruim én goed bestand aan helpers aan te kunnen bieden aan onze klanten. Hiervoor moeten nieuwe helpers natuurlijk wel de kans krijgen om aan de slag te gaan. Dankzij de feedback die zij en wij ontvangen van de klanten, weten andere klanten vervolgens ook weer wat ze aan die helper hebben. Zo zorgen we samen dat er veel helpers aan het werk kunnen én klanten een ruime keuze aan geschikte helpers hebben!

Hoe weet ik of een helper nieuw is?

Allereerst start je het plaatsen van een nieuwe boeking. Hoe je dat doet, lees je hier. Bij het selecteren van de helper(s), zie je bij alle nieuwe helpers dit staan: Nieuw bij Hlprs - €10 Korting! 

We raden altijd aan om ongeveer 4 helpers te kiezen, mocht niet iedereen op de opdracht ingaan. Naast het feit dat ze nieuw bij Hlprs zijn, zie je hoe ver ze bij jou vandaan wonen en hoe veel ervaring ze hebben. Alle helpers die je in het overzicht ziet, zijn beschikbaar op de door jou gekozen dag(en) en tijd(en). 

Wanneer ontvang ik de korting?

Nadat je de beoordeling over de nieuwe helper hebt geplaatst, ontvang je van ons een kortingscode. Die kortingscode is gekoppeld aan jouw persoonlijke account en kan je gebruiken bij de betaling van je volgende factuur. Je ontvangt €10,- korting van ons!

Hoe plaats ik een beoordeling?

Nadat de helper voor het eerst bij je aan de slag is gegaan, kan je al een beoordeling plaatsen via het Hlprs portaal. Dit kan bij 'beoordeel jouw helper'. Lees hier meer over hoe je een beoordeling plaatst.