Hoe lang duurt het voordat ik een helper heb?

Wanneer je een boeking plaatst, selecteer je een aantal helpers die jou aanspreken. Zij worden direct benaderd of zij de boeking willen accepteren. Zodra dat het geval is, is er een match! Zodra de helpers naar keuze niet direct reageren, wordt de boeking doorgestuurd naar andere helpers uit de buurt. Zij kunnen vervolgens reageren op jouw boeking. Is er na een week nog geen match, krijg je hier bericht van. Na twee weken, wordt de boeking geannuleerd. Je kunt dan op ieder gewenst moment een nieuwe boeking plaatsen. Dagelijks zijn wij bezig met het uitbreiden van ons bestand aan helpers, dus de kans is klein dat je via ons niet aan een helper komt!