Hoe kan ik een helper boeken?

Op www.hlprs.nl kun je snel en gemakkelijk een helper boeken.

Overzicht:

Stap 1. Vul je postcode in en geef aan om welke dienst het gaat, klik hierna op 'start je boeking'.
Stap 2. Vul op de volgende pagina jouw voorkeuren in met betrekking tot frequentie, dag en tijd, klik hierna op 'Naar helpers en tarieven'.
Stap 3. Selecteer minimaal 3 helpers uit dit overzicht en klik hierna op 'verder'.
Stap 4. Vul hier jouw persoonlijke contact- en adresgegevens in en klik op 'boeking afronden'.

Het is nu afwachten tot één van de gekozen helpers de boeking accepteert. Zodra dit het geval is, ontvang je hierover een mail ter bevestiging. Het kan ook zo zijn dat andere helpers reageren op de zoekvraag, dan ontvang je ook per mail hierover bericht en zie je via het platform welke helper interesse heeft. Uit deze selectie kun je dan ook weer één helper selecteren. Er is altijd de mogelijkheid om dan eerst even kennis te maken.

Stap 1.
Vul je postcode in en geef aan of je een huishoudelijke hulp wil, een klushulp, een tuinhulp of een oppas. Klik hierna op 'start je boeking'. Zorg ervoor dat er geen spatie achter de postcode staat. Indien de postcode niet gevonden kan worden, neem dan even contact op met ons via help@hlprs.nl.

Stap 2.
Voorkeuren:
Daarna start je de daadwerkelijke boeking en geef je jouw voorkeuren aan. Je begint met het aanvinken van de frequentie. dit kan wekelijks, tweewekelijks, iedere vier weken of éénmalig. Hierna geef je aan wat de gewenste startdatum is en op welke tijdstip dit kan. Indien er meerdere tijdstippen mogelijk zijn, geef dan 'ik ben flexibel' aan. Tijdens de kennismaking kun je dan altijd nog de tijd overleggen. Bij de startdatum geef je jouw voorkeursdag aan, maar daarnaast kun je ook andere werkdagen aangeven. Probeer zo flexibel mogelijk te zijn, zodat de kans groter is dat er een hulp gevonden wordt.

Overige vragen:
Er worden daarna nog enkele overige vragen gesteld, zoals het hebben van huisdieren of dat er gestreken dient te worden. Indien het antwoord 'ja' is, dan kun je dit vakje aanvinken. Je kunt ook aangeven of je bereid bent om reiskosten te vergoeden. Dit is €0,19 cent per kilometer, tot een maximum van €10,- per afspraak. Dit is uiteraard niet verplicht. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om nog extra informatie toe te voegen bij de boeking. Hier kun je bijvoorbeeld aangeven op welke tijdstippen het mogelijk is, welke huisdieren er eventueel aanwezig zijn of dat het wellicht voor tijdelijk is door bijvoorbeeld ziekte.

E-mail:
Vergeet ook niet om jouw mailadres in te vullen en hierna klik je op 'Naar helpers en tarieven'.

Stap 3.
Selecteren van een helper
Vervolgens zie je in één overzicht alle helpers uit jouw buurt! We adviseren om minimaal 3 helpers te kiezen die voldoen aan jouw wensen. Vind je het lastig om een keuze te maken? De helpers zijn automatisch gesorteerd op 'aanbevolen'. Via 'details van de helper' kun je ook meer informatie zien en lezen over de helper. Zo zie je bijvoorbeeld of iemand zijn/haar ID heeft geverifieerd, een cursus heeft gevolgd, een aanvullende screening heeft afgerond en kun je ook een verhaaltje lezen over wat de helper zelf heeft geschreven.

Wanneer je een aantal helper hebt geselecteerd, klik je op 'verder'. De helpers krijgen een seintje dat ze geselecteerd zijn. Zodra iemand de boeking heeft geaccepteerd, kan je met hem of haar in contact komen en kan de helper aan de slag gaan!

Stap 4.
Als laatste stap vul je je gegevens in en maak je een wachtwoord aan voor het Hlprs portaal! Zodra je dan op 'boeking afronden' klikt, dan heb je alle stappen doorlopen en staat de boeking erin!

Ben je al klant? Dan kun je inloggen met je bestaande inloggegevens.