Hoe kan ik een helper boeken?

Op www.hlprs.nl kun je snel en gemakkelijk een helper boeken.

1.Vul je postcode in en geef aan of je een huishoudelijke hulp wil, een klusjeshulp, een tuinhulp of een oppas.

2. Daarna start je de daadwerkelijke boeking en geef je aan of je voor eenmalig een dienst wil afnemen of structureel én op welk tijdstip je dit zou wensen.

3. Vervolgens zie je in één overzicht alle helpers uit jouw buurt! Maak hieruit de keuze wie het beste bij je past (bij voorkeur kies je meerdere helpers). De helpers krijgen een seintje dat ze geselecteerd zijn. Zodra iemand de boeking heeft geaccepteerd, kan je met hem of haar in contact komen en kan de helper aan de slag gaan! Als laatste stap vul je je gegevens in en maak je een wachtwoord aan voor het Hlprs portaal! Ben je al klant? Dan kun je inloggen met je bestaande inloggegevens.