Ik plaats een boeking en krijg de melding dat mijn mailadres al bekend is

Dat betekent dat je al een account hebt bij Hlprs, top! Het is dus niet nodig om een nieuw account aan te maken, maar je kan dan direct inloggen. Rechtsboven, bij de laatste stap bij het plaatsen van de boeking, zie je staan 'Al klant? Login'. Hier klik je op en vul je je inloggegevens in, kies vervolgens voor 'Login en boek'. Bevestig de boeking en je boeking is geplaatst!

Wachtwoord vergeten? Kies dan voor 'Wachtwoord vergeten'. Je krijgt een link toegestuurd via de mail om een nieuw wachtwoord aan te maken waar je vervolgens mee kan inloggen.