Ik kan niet meer inloggen

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ wanneer je gaat inloggen, vul het e-mailadres in waarmee je het account hebt aangemaakt en je krijgt een mail toegestuurd om je wachtwoord te resetten. Let op, deze mail kan via jouw ongewenste mailbox binnenkomen.

Indien het account niet meer bestaat, zal je ook geen mail ontvangen om jouw wachtwoord te resetten. In dat geval kun je het beste een nieuw account aanmaken. Bij twijfel kun je ook altijd even contact opnemen via help@hlprs.nl.