Waar kan ik een automatische incasso aanzetten?

Je kunt een automatische incasso instellen via het Hlprs portaal

Stap 1. Je gaat naar 'instellingen' en vinkt dan Sepa Direct aan, hierna klik je op 'Ik machtig deze betaling'. Je wordt hierna doorgestuurd voor de online machtiging.

Stap 2. Je vult jouw persoonlijke gegevens in voor de online machtiging en klikt op 'volgende'

Stap 3. Je vult jouw betaalgegevens in en je geeft aan dat je akkoord gaat. Hierna klik je op 'volgende'.

Stap 4: De machtiging is voltooid, druk nu op "Naar Hlprs" en je wordt teruggestuurd naar de Hlprs website.