Hoe kan ik een boeking wijzigen / aanpassen?

Heb je met de helper een andere vaste werkdag, tijdstip of frequentie afgesproken? Dan kun je dit aanpassen onder 'boekingen' in het Hlprs portaal. De wijziging gaat echter wel pas in vanaf, op zijn vroegst, de volgende maand. Wil je van werkdag wijzigen in de huidige maand, dan kun je deze afspraken wijzigen via 'afspraken'.

In het kort hoe je de boeking kan wijzigen:
Stap 1. Ga naar 'boekingen' en open de boeking die je wilt wijzigen.
Stap 2. Klik op 'wijzig boeking'.
Stap 3. Geef aan wat de eerst volgende werkdag is van de volgende - of andere gekozen - maand, wat de frequentie is/wordt, hoe laat de helper start en hoe lang iedere afspraak duurt.
Stap 4. Klik op 'update'.

Hieronder zie je deze bovenstaande stappen uitgelegd door middel van printscreens:

Stap 2:

Stap 3 en 4: