Mijn eerste boeking

Is je eerste boeking bevestigd? Helemaal top! Misschien heb je nog wat vragen over hoe het precies werkt. In onderstaande video leer je waar je alle belangrijke informatie kan vinden in het Hlprs portaal. Onder de video lees je alles wat je hier verder over moet weten!

1. Contact opnemen met je helper 

Nu er een helper aan je boeking is gekoppeld, kunnen jullie chatten via het Hlprs portaal. Neem altijd even contact op om je wensen door te geven en eventueel te bespreken wat de helper moet weten voor de eerste afspraak. Via de chat kan je ook vast kennismaken, wel zo prettig! 

Liever telefonisch contact? De contactgegevens van de helper vind je terug in het Hlprs portaal, in de boeking.

Lees meer: https://help.hlprs.nl/nl/articles/17356-hoe-kom-ik-in-contact-met-de-helper

2. Betaling van de factuur

De betaling verloopt heel gemakkelijk én veilig via onze betaalprovider Online Betaalplatform. Na de laatste afspraak van de maand staat de factuur klaar. Je krijgt een e-mail en kan inloggen in het Hlprs portaal om de factuur te betalen. De helper wordt één dag na jouw betaling (als je via iDEAL betaalt) uitbetaald. 

Je kiest zelf of je via iDEAL of automatische incasso betaalt. Het is niet mogelijk om de helper contant of via een Tikkie te betalen. Op die manier zijn de uren namelijk niet verzekerd. Bij een directe betaling aan de helper vervalt niet de betalingsplicht van de factuur die je ontvangt via Hlprs.

 Lees meer: https://help.hlprs.nl/nl/articles/25417-hoe-kan-ik-de-factuur-betalen

3. Helper beoordelen 

Je kunt je helper gemakkelijk beoordelen via het Hlprs portaal. Geef het vooral aan wanneer je tevreden bent! Op die manier zal jouw helper vaker gekozen worden door andere klanten en dat gun je hem of haar toch! 

Lees meer: https://help.hlprs.nl/nl/articles/17392-ik-wil-graag-mijn-helper-beoordelen-hoe-doe-ik-dat

4. Factuur voor eenmalige servicekosten

Als er een match is, ontvang je de eenmalige factuur voor de servicekosten. Dit is eenmalig €19,95 als je zelf hebt geboekt en €29,95 als je gebruik hebt gemaakt van de Hlprs Booking Service. Gaat je helper ooit stoppen? Of wil je een extra dienst boeken? Dan hoef je die kosten niet nogmaals te betalen! 

De factuur voor de eenmalige servicekosten voldoe je op dezelfde manier als de maandelijkse factuur voor de gewerkte uren.