Hoe gebruik ik mijn kortingscode?

Heb je een kortingscode gekregen? Dan wil je die vast graag gebruiken! In dit artikel leggen we uit hoe dat precies werkt. Belangrijk om te weten: je gebruikt de kortingscode bij het betalen van de factuur en dus niet bij het plaatsen van de boeking.

Stap 1: Log in en ga naar 'facturen'

Je kan inloggen in het Hlprs portaal. Eenmaal ingelogd kan je in het menu aan de linkerkant van het scherm klikken op 'facturen'. Daar kan je de facturen die je al betaald hebt, de openstaande facturen en de facturen die nog worden aangemaakt zien.

Stap 2: Voeg de kortingscode toe

Je kan de kortingscode toevoegen aan een factuur die al klaarstaat om te betalen. Je voegt een kortingscode toe door op het plusteken boven 'Kortingscode' te klikken. Als je dit doet, verschijnt er een balk waar je jouw unieke kortingscode invoert. Let hierbij ook op hoofdletters. Nadat je jouw kortingscode hebt toegevoegd, klik je op de oranje knop waar 'Toevoegen' op staat. Vervolgens zie je dat de waarde van jouw kortingscode automatisch van het totale factuurbedrag af wordt gehaald.

Stap 3: Betaal via iDEAL

Een kortingscode kan alleen gebruikt worden als je via iDEAL betaalt. Als je normaal gesproken via automatische incasso betaalt, moet je jouw betaalwijze dus wel tijdelijk wijzigen (doe dit vóórdat de factuur wordt verstuurd). Hoe je dat doet, lees je hier

Benieuwd hoe je een kortingscode kan krijgen?

Heb je nog geen kortingscode ontvangen, maar wil je die wel graag? Lees hier hoe je een kortingscode kan verdienen!